tot és possible: 14/06/2009

17/06/2009

Hola!

Dema me'n vaig al GMRT jo solet! Sera el primer cop que l'Ishwar s'atreveix a enviar-m'hi sense supervisar-me. Espero que l'observacio vagi be!

Per aquest motiu, avui toca... bateria de fotos d'antenes!

Per fotos mes ben fetes podeu mirar aqui.

Sort!

De dreta a esquerra: el Suhail, l'Iniyan, jo i l'antena C02.

El de la gorra es el Prajwal i al seu costat hi ha l'Iniyan. El del polo a ratlles blanques i verdes es el Bradley i el del polo groc-beige es el Suhail.

16/06/2009

Hola!

Avui us penjare fotos de la meva habitacio. El motiu? Fer el friki una estona.

Fins aviat!

Albert


PS: Per cert, no passa res si escriviu algun comentari, eh, que no us mossegara el teclat... Si no, em dona la sensacio que ningu llegeix el bloc!

Per comencar, el millor de l'habitacio: una magnifica butaca de disseny! De disseny dels anys 60, per ser precisos. Es veu que l'entrada es el lloc mes adequat segons el Vastu Shastra (que es com el Feng Shui indi). El cubell, la bossa i les ampolles d'aigua estan degudament col.locades per donar un toc costumista a l'escena.

Aquest es el meu llit. Aqui no es veu, pero mes a la dreta hi ha el llit del Bradley i els armaris. Per sort, tots els llits d'aqui i el GMRT tenen mosquitera. Completen la decoracio una espelma, un magnific joc de teteres i tasses i una delicada rosa de plastic.

Aquesta es la meva dutxa! Com podeu veure, no hi ha cap cortina i uns sospitosos objectes jeuen dins de la dutxa: un tamboret, una galleda gran i una de petita. Com deuen haver endevinat els mes desperts lectors: em dutxo amb palangana! La dutxa no va :( . En canvi, al GMRT si que funciona, per aixo estic tant content cada cop que hi vaig!

I, finaltment... el vater! El mes curios es l'aixeta i la petita galleda que hi ha sempre al costat de les taces dels WC. En els llocs mes fashion, enlloc de l'aixeta hi ha una mena de manguera, com aquestes de les piques de rentar plats super professionals... Encara no m'he atrevit a preguntar-li a cap indi que fan exactament amb aixo, pero algun dia ho fare.