tot és possible: 28/06/2009

29/06/2009



Hola!

Ahir vaig fer turisme!! Amb uns companys del RAS i un estudiant de doctorat d'aqui que ens feia de guia vam anar a Sinhagad.

Sinhagad es una muntanya on el rei Chatrapatri Shivaji hi tenia una fortificacio, defensada per Narvcer Tanaji Malusare, un dels seus millors soldats. Shivaji va unificar tot Maharashtra lluitant contra els sultanats, mughals, britanics i portuguesos; i tenia la idea d'unificar tota la India i evitar que fos controlada per imperis externs. Per aixo (i gracies a la forta propaganda nacionalista) Shivaji es considerat un heroi nacional i simbol de la llibretat, especialment a Maharashtra.

Com podeu veure a la foto, la muntanya mateixa fa de fortificacio, ja que el cim es un petit altipla rodejat de cingles. Les muralles i torres es concentren la porta d'entrada i alla on seria mes facil pujar si no hi fossin.

Us penjo algunes fotos.

Sort!

Albert




Hi havia molta boira i a estones feia molt de vent, cosa que feia que el lloc fos encara mes especial. Per sort m'havien avisat i duia pantalons llargs i jersei. Pero com que estava ennuvolat no em vaig posar crema solar i em vaig cremar com una gamba!

Tambe hi ha diversos temples, templets, idols i deus. En aquest hi podeu veure l'omnipresent esvastica.

Es tant humit... que hi viuen crancs! Jo mai havia vist crancs a part de la platja i els restaurants. I son grossos, eh!

Alla dalt hi ha diverses paradetes on venen menjar i begudes... Pero, per suposat, tot vegetaria i res d'alcohol o tabac!

Aquest bon home ens va cuinar ceba arrebossada bonissima! Picant, per suposat. Tambe hi vam pendre curd (una cosa semblant a iogurt) i chai (te).

Aquests sis son els companys amb qui hi vaig anar: molt bona gent! D'aprop a lluny: Sonal, Halime, Noren, Anamitra, Tatan i Suomik. A la dreta hi ha un grup que jugava a alguna cosa semblant al "tot s'hi val".

Alla a dalt de la muntanya la humitat es molt alta, ja que estas permanentment dins dels nuvols, i aixo fa que hi creixin moltes plantes i que tot estigui molt verd. De fet, el que mes em va impressionar va ser el contrast del verd llampant de l'herba i el color fosc de la terra.